Πίτσα με ζαμπόν, μανιτάρια και ρόκα

ΠροΠόντοι: 11
Μερίδες: 2 
Χρόνος ετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Άλλος χρόνος: 10 λεπτά 
Αλλάξτε τη παραδοσιακή πίτσα με αυτή την εξαίσια συνταγή, σε ελάχιστο χρόνο.



Υλικά
150 γρ. φρέσκια ζύμη πίτσας
4 ΚΣ κέτσαπ
100 γρ. μοτσαρέλα λάιτ, τριμμένη
100 γρ. ζαμπόν άπαχο
11 μαύρες ελιές
2 μανιτάρια τεμαχισμένα
3 τοματίνια
½ κρεμμύδι μικρό σε φέτες
1 χούφτα ρόκα
1 πρέζα πιπέρι

Οδηγίες
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240 βαθμούς.
Απλώνουμε τη ζύμη σε ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω, την κέτσαπ, τη μοτσαρέλα, το ζαμπόν, τα μανιτάρια, τα τοματίνια, τις ελιές και το κρεμμύδι. Αφήνουμε να σταθεί για 10-15 λεπτά και ψήνουμε μέχρι η πίτσα να πάρει χρυσαφί χρώμα.
Βγάζουμε από το φούρνο κι αμέσως πασπαλίζουμε με το πιπέρι και τη ρόκα.

Πηγή

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου